Sweater time

Din punctul unora de vedere, puloverele nu au fost niciodata stylish, dar din punctul altora, ele pot fi accesorizate perfect intr-o tinuta armonioasa care sa ne tina si de cald, dar sa fie si cool in acelasi timp. Chiar daca la momentul actual, vremea de afara nu prea ne incurajeaza sa purtam pulovere, eu am facut-o. Pot spune doar ca m-am indragostit de acest pulovar intr-o nuanta puternica de roz si sincer abia astept sa vina iarna si sa vad cat de calduros este.

IMG_88081IMG_8762IMG_8746

La prima vedere, puloverele sunt banale si sunt bune doar ca sa ne tina de cald, dar cu o accesorizare potrivita lucrurile pot sta altfel. In cazul de fata eu am ales sa port pe dedesubt o camasa alba simpla, o pereche de mom jeans si o funda verde, care din punctul meu de vedere face tot deliciul tinutei. De asemenea, genul asta de pulovar gros, de iarna merge perfect cu o fusta plisata din piele pana la genunchi si cu o pereche de botine. Acum depinde de fiecare cum alege sa-l poarte, insa ideea ca puloverele sunt monotone este total gresita.

IMG_88151IMG_8790

Un alt mod in care as purta eu un pulovar este cu o pereche de pantaloni de aceeasi culoare si o geaca la fel, dar bineinteles excludem din acasta ecuatie o tinuta cu piese de culoare neagra. Eu una as opta pentru un albastru puternic, ce iese in evidenta in orice context.

IMG_88381

Ideea principala este ca trebuie sa incepeti urgent o cautare cat mai amanuntita a unor pulovere statement in magazine, pentru a fi pregatite de iarna ce va veni curand. Sper  ca v-a placut aceasta postare si ne vedem data vitoare.

IMG_8777IMG_8751

OUTFIT: Pulover Mango, Funda si Blugi Zara, Tenisi Musette

FOTO: Edward Porumboiu

    -The RedHead-

Advertisements