Chocker mania

Toamna este oficial aici si chiar daca afara sunt 30 de grade, cred ca incet incet putem sa ne pregatim pentru adevarata toamna. Este vorba despre “The Septembre Issue” cand aproximativ toata garderoba se schimba, incepand cu accesoriile si terminand cu make-up-ul.

img_5054img_5095

Cel mai popular accesoriu in acest sezon este chocker-ul, acel lantisor pe gat care a capatat in ultima vreme de cand a revenit in atentia designerilor diferite porecle, precum “zgarda” sau “dog necklace”. De unii este apreciat, altii sunt de parere ca este doar o zgarda, dar mie sincer chiar imi place.

img_5070img_5054

 

Choker-ul nu este un accesoriu aparut in secolul XXI, acesta a fost asemanat cu nobilimea cand a aparut in secolul al XIX-lea, apoi a fost un semn al prostitutiei si al persoanelor homosexuale si din nou un semn al nobilimii. O lunga perioada de timp el a disparut din sertarul femeilor de pretutindeni si a aparut din nou in anii ’90, un accesoriu asemanat celor pasionati de muzica rock. In prezent, chocker-ul a devenit un accesoriu realizat din orice material, de la catifea pana la diferite pietre. Al meu este auriu, din metal si este in forma de stelute mici.

img_5060

 

Sincera sa fiu cu voi nu este cel mai comod accesoriu, chiar daca imi place foarte mult, am senzatia ca ma strange de gat. Nu stiu daca doar eu patesc asa ceva, dar asta nu inseamna ca voi inceta din a-l purta. Il puteti gasi in orice culoare si din orice material, cu pietricele, fara pietricele, puteti gasi solutii potrivite pentru orice ocazie.

img_5189

 

In rest outfit-ul meu este unul destul de simplu, un tricou negru, un sacou negru, o pereche de sneakers aurii, dar despre care vom vorbi alta data si o pereche de pantaloni kaki uitati prin dulap de prea mult timp. Sper ca v-a placut aceasta postare si ne vedem data viitoare.

img_5135img_5124

 

OUTFIT: Sacou Stefanel, Tricou si Accesorii Zara, Blugi Sportmax, Tenisi Musette

PHOTO: Edward Porumboiu

                              -The redhead-

Advertisements