Gandeste-te la tine

Chiar imi place cand purtam sosete cu sandale sau nu mai avem mult si ne punem fusta in cap, ca asa se poarta pe podium si ne-am uitat si noi la 2 poze pe internet si, gata, stim cum sa ne imbracam. Nu sunt eu vreo  experta, sunt foarte constienta de asta, dar, haideti, va rog, sa lasam toate aceste “must-have-uri” pe podium si sa ne imbracam adecvat varstei, locului si cel mai important personalitatii.

Cred ca asta e unul dintre cele mai abordate subiecte in  moda in ultimii ani, faptul ca nu avem un stil si ne imbracam uneori de zici ca “a picat dulapul pe noi” a adus multe discutii contradictorii printre internauti. Insa, exista o diferenta intre “a-ti sta bine cu dulapul pe tine” si a cadea in penibil. In primul rand, trebuie sa iti dai seama de personalitate ta, pentru ca sunt acele persoane care chiar au un caracter extravagant si arata grozav cu sandale cu sosete pentru ca stiu cum sa isi poarte hainele. Dar avem si extremele care vor sa para “chic”, “trendy” sau mai stiu eu cum si pica in penibil, din pacate, pentru ele si daca le reprosezi ceva, “vai ce greseala ai facut, ca te crezi tu desteapta!”.

Stiu ca uneori cu toti putem cadea in extrema cealalta, dar macar recunoaste acest lucru pentru binele tau sau daca cineva iti spune ca nu e ok, poate chiar nu e. Totul porneste de la atitudine si de la felul tau de a fi, pentru ca daca esti emo, poarta, frate numai negru si tinte si sunt sigura ca o sa arati extraordinar. In schimb, daca esti o “printesa” o sa arati ciudat imbracata altfel decat feminin si credeti-ma ca am vazut acest lucru la o prietena si arata foarte inadecvat. Dar, mai exista si acele caractere care sunt si negru si roz ca sa zic asa si arata minunat oricum, dar ajungem din nou la aceeasi problema: trebuie tu insusi sa te stii foarte bine.

Moda nu este despre ce se intampla pe podium, te influenteaza ce se intampla acolo, dar tu dictezi pentru tine, nu Karl. Trebuie sa te stii bine, sa iti cunosti limitele, dar si ce iti sta bine si ce nu, ce se potriveste caracterului tau si ce nu, pentru ca intr-un fel totul este conectat si nu hainele te poarta pe tine, tu le porti pe ele.

tumblr_inline_miyk5xiiks1qz4rgp

                              -The redhair-

Advertisements